AKTUELNO Više

Promocija – Otvoren novi Cosmetics market i Cosmetics apoteka

Prej tvteuta15:45 26 Jul 2021

Na novoj lokaciji otvoren je još jedan novi, veći objekat Cosmetics marketa. Kupce i potrošače kako iz Ulcinja tako i turiste, kompanija Cosmetics obradovala se još jednim novitetom – otvaranjem prve Cosmetics apoteke u Ulcinju, koja je ujedno i deseta apoteka u Crnoj Gori.

“ Ovo je naša deseta apoteka, ali je sedmi objekat ovakvog tipa, gdje naši kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu. Sa našom Beauty Friend karticom na jednom mjestu uz popuste mogu kupovati i ljekove koji se izdaju na recept, dijetetske suplemente, kozmetiku, organsku i dekorativnu kozmetiku, hranu za bebe, pelene i još puno toga. Cilj nam je, da kao i u svim našim objektima pružimo kvalitetnu, dostupnu i brzu farmaceutsku uslugu, što ćemo uz naše divne farmaceute i farmaceutske tehničare sigurna sam i postići“, poručuje specijalista farmacije Nataša Radonjić.

U novom Cosmeticsovom objektu na bulevaru Majke Tereze, od sada možete pronaći i širi asortiman vaših omiljenih brendova kozmetike, šminke, njegu kose i tijela, lične higijene, parfimerije, sve za domaćinstvo, sezonske proizvode, ali i širok izbor modnih dodataka, tekstila, dječjeg programa, hrana za kućne ljubimce i još puno toga.

  • 1

    Radio