Politikë Më shumë

Prokuroria në Ulqin apelon tek qytetarët që të respektojnë urdhërat e Ministrisë së shëndetësisë

Prej tvteuta20:14, 19 Mars 2020

Prokuroria shteterore themelore në Ulqin apelon tek qytetarët e Komunës së Ulqinit që tu përmbahen në tërësi rekomandimeve të Trupit nacional koordinues për sëmundje infective, si dhe urdhërit të Ministrisë së shëndetit mbi marrjen e masave preventive për mbrojtjen e qytetarëve nga përhapja e Korona virusit. Në të kundërtën, mosrespektimi I këtyre urdhërave, paraqet përgjegjësi penale, në kuptim të veprimit penal kundër shëndetit të njerëzve, dhe për këtë arsye, të gjithë personat të cilët nuk do të veprojnë sipas këtyre urdhërave, do të procesuohen.

Prokuroria shteterore themelore Ulqin

  • 1

    Radio