Politikë Më shumë

Procesi i votimit vijon me parregullesi te vogla

Prej tvteuta15:02, 4 Shkurt 2018

Ne vendvotimin nr 29 ne Qendren per kulture, te drejte vote kane 973 qytetare. Vendvotomi eshte hapur me kohe, kurse kryetari i vendvotimit ka deklaruar se deri me tani cdo gje po shkon ne nivelin e duhur.  Poashtu ne njerin nga vendvotimet me te medha  ne Ulqin, ne Qendren per kulture nr 4 deri me tani cdo gje po shkon me rregull. Problem ishin bilbordet ne afersi te vendvotimit por ato jane ngjyrosur shpejt dhe votimi eshte vazhduar. Edhe ne qendren e vendvotimit nr 28 ne Solidaritet, sipas kryetarit te komisionit Dino Gorana, deri me tani dalja eshte shenuar 13 perqind. Cdo gje shkon me rregull dhe pa nderprerje.

  • 1

    Radio