Politikë Më shumë

Pro dialogut

Prej tvteuta12:50, 17 Janar 2015

Ministria për dialog me Beogradin dhe qeverinë e Kosovës , Edita Tahiri ka vlersuar se deklaratat e kryeministrit të sërbis Aleksander Vuçiq mbi Kosovën, janë të dëmshme dhe iluzione për dialog dhe se mbi këto deklarata do ti ankohet bashkimit europian i cili ndermjeteson midis dy vendeve. Bashkimi europian ndjek qendrimet e te dy paleve edhe i jep mesazhe të qarta mbi veprimin e të gjithëve , ka thënë zonjusha Tahiri dhe ka shtuar se ne Bruksel janë të shqetësuar për sjellje të këtilla të liderëve sërb.

  • 1

    Radio