SliderMN Više

Prizori iz Turske se nikad ne mogu zaboraviti

Prej tvteuta14:58 18 Februar 2023

U fokusu cijelog svijeta  već gotovo dvije sedmice je razoran zemljotres u Turskoj i Siriji, ali neko ko je to imao prilike da vidi uživo je naš sugrađanin, član spasilačkog tima Crne Gore, Nikola Radulović. On je zajedno sa svojim kolegom i komandirom iz Ulcinja, Avdulahom Nimanbeguom i kolegama iz drugih gradova Crne Gore boravio pet dana u turskom gradu Hataj, a prizore koje je vidio već na putu ka tom gradu – kaže da nikad neće zaboraviti.

On je gostujući u jutarnjem programu „Novi dan“ podijelio utiske o svemu što su doživjeli u Turskoj, između ostalog kako su im prolazili dani, kako su tekle akcije, kako su jeli, spavali… Nikola je zajedno sa svojim kolegama učestvovao u nekoliko akcija spašavanja, a već prvog dana uspjeli su da spasu jednu žensku osobu, dok je najveću radost donijelo spašavanje malog dječaka iz ruševine.

„Nekome podariti novi život, to vam daje snagu, to je bio dječak star oko četiri godine… Vođe timova su još uvijek u kontaktu sa njim“, kazao je Nikola, dodavši da straha među njegovim kolegama nije bilo.

Poslušajte njegov intervju za TV Teuta:

  • 1

    Radio