Kulturë Më shumë

Pritje solemne për tre bukuroshet shqiptare

Prej tvteuta13:22, 1 Tetor 2015

Për të 42-tën here radhazi në Toronto të Kanadasë, me 8 tetor mbahet spektakli i madh I bukurisë Miss Globi 2015. E vecanta e kësaj ngjarjeje ështe se këtë radhe do të marrin pjesë tre bukuroshe shqiptare nga tre vende të ndryshme ballkanike Shqipëria, Kosova dhe Mali I Zi. Në darken e organizuar enkas për përfaqësueset shqiptare merrnin pjesë anëtarët e kryesisë dhe aktivistët e Shoqatës Shqiptare te Hamiltonit, Shani Pnishi, Kujtim Ademaj dhe Vjollca Bytyci, si dhe drejtoresha e radio e diela në Toronto, Remka Huruglica. Në anën e mysafirëve ishindrejtori I Deliart Association, organizator I Miss Globe Petri Bozo. Përfaqësuesja nga Shqipëria Sara Karaj,perfaqësuesja nga Kosova Emnolina Begaj dhe perfaqësuesja e Malit te Zi Rajmonda Cuka

  • 1

    Radio