Politikë Më shumë

Prifti i kooalicionit serb kandidat për president

Prej tvteuta15:15, 2 Mars 2018

Kandidati presidencial i koalicionit serb do të jetë prifti i Kishës Ortodokse Serbe , Zhelko Rojeviq, kanë kumtuar nga kjo organizatë politike.

Kryesia  e koalicionit serb miratoi sot  propozim që kandidati presidencial i aleancës së tyre të jetë  prifti ortodoks serb Zhelko Rojeviq. Kryesia poashtu I morri parasysh arsyet e Dobrillo  Dedeiqit  i cili tha se ai nuk ikin nga kandidatura, por ai dëshiron ti  shkarkoj votuesit e opozitës me  konfliktin të tij politik që e ka me pjesën e drejtuesve të Frontit Demokratik, “thuhet në këtë kumtesë..

Nga koalicioni serb deklaruan  se “populli dhe fitorja mbi regjimin është më e rëndësishme se sa kandidati presidencial I cili ka konflikte personale me partite opozitare.

  • 1

    Radio