Kulturë Më shumë

Prezantim i krijuesve shqiptare në Muzeun Historik Kombëtar

Prej tvteuta10:10, 13 Nëntor 2017

 

Të premten me 17 nëntor në ora 17.00, në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë do të organizohet prezantim i krijuesve shqiptar nga Mali i Zi. Do të prezantohen veprat e ef. Ali Bardhit, dr. Gani Karamangës, Anton Gojçajt, Zuvdija Hoxhiq Berishës, Simë Dobrecit, Ali Dacit dhe Gjekë Gjonajt. Organizimi mbështetet nga Fondi për mbrojtjen e pakicave, Bashkimi i krijuesve shqiptar  në Mal të Zi, Akademia e Arteve dhe Shkencave të Shqipërisë dhe Muzeu Historik Kombëtar.

  • 1

    Radio