Ekonomi Më shumë

PRESIM SHTATORIN PËR AKVA PARK

Prej tvteuta15:31, 22 Qershor 2015

Portali i Televizionit publik të Malit të Zi transmeton deklaratën e kryetarit  të Komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka dhënë Radios Antena M, se Ministria e financave si organ i shkallës së dytë ka anuluar vendimin e Komisionit për restitucion nga Tivari si organ të shkallës së parë për kthimin e pronës e cila është paraparë për ndërtimin e Parkut ujor në Shtoj dhe administrata lokale pret që kjo përfundimisht të konfirmohet në favor të Komunës së Ulqinit dhe shtetit.

Gjeka ka shtuar se presim nga shtatori dhe tetori të kemi përgjigjen përfundimtare mbi këtë investim.

  • 1

    Radio