Politikë Më shumë

Premtuan 50000 euro

Prej tvteuta14:50, 19 Gusht 2015

Pas paralajmerimit te greves nga ana e Organizates sindikale te ndermarrjes publike „Veprimtarite komunale“ ka reaguar kryetari i Forces se re demokratike Nazif Cungu, i cili eshte takuar me kryetarin e komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka per te marre masat e duhura ndaj kesaj ndermarrje, duke kerkuar veprim urgjent pasiqe qyteti eshte ende ne kulmin e sezonit turistik. Kryetari i komunes ka premtuar qe deri te premten do ti paguaje kesaj ndermarrje 50 mije euro.
Cungu tha se Forca ka mbajtur takime lidhur me kete ceshtje si dhe mbi gjendjen e rende financiare ne te gjitha ndermarrjet komunale dhe vete komunes.
Kryetari i Forces vlereson se rrogat e te punesuareve duhet te jene primare ne krahasim me shpenzimet e defrimeve dhe aktiviteteve zbavitese te cilat i organizon komuna.

  • 1

    Radio