AKTUELNO Više

Premijer Krivokapić čestitao Dan opštine Ulcinj

Prej tvteuta08:23 3 April 2021

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, Dan opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine opštine Haxhiju Sulejmaniju, odbornicima i svim građankama i građanima.
„Vlada Crne Gore posvećena je napretku opštine Ulcinj, a konkretnim projektima pospješiće njen izuzetni privredni potencijal. Uprkos epidemiji koronavirusa, država priprema razvojne planove koji se tiču infrastrukturnih projekata u Ulcinju, ali i trajne sanacije ključnih ekoloških problema, poput erozije plaže na Adi Bojani. U planu je i nalaženje održivog rješenja za ulcinjsku Solanu, koja ima potencijal da postane proizvodni i turistički zamajac opštine. Vlada je usvojila brojne mjere za pomoć privrednim društvima kako bi se lakše izborila sa problemima izazvanim pandemijom COVID-19, ali su nam sada neophodni strpljenje i odgovornost u poštovanju mjera da bi Ulcinj, ali i sve druge primorske opštine, zaštitile zdravlje građanki i građana i što spremnije dočekale ljetnju turističku sezonu“, stoji između ostalog u čestitci Krivokapića.
„Uvjeren sam da ćemo predanim radom svi zajedno izaći iz epidemiološke krize i nastaviti da gradimo bolje i poštenije društvo, po mjeri svih građanki i građana Ulcinja“, zaključuje se u čestitki premijera Zdravka Krivokapića.

  • 1

    Radio