SPORT Više

PRELEVIĆ: REZULTATI OTRANTA NIJESU ADEKVATNI ONOME ŠTO SMO PRIKAZALI NA TERENU

Prej tvteuta10:08 24 Novembar 2017

Pred posljednju utakmicu regularnog dijela Druge Telekom crnogorske fudbalske lige, trener FK Otrant Olimpik  Milovan Prelević izrazio je nadanje da će njegova ekipa uspjeti da u narednom meču sa Ibrom pokažu svoj maksimum.

„Moram istaći da rezultati nijesu adekvatni onome što smo prikazali na terenu, ali u svakom slučaju došli smo u situaciju da imamo jednu dobru osnovu, i uz neke male korekcije vjerujem da će bliska budućnost biti zadovoljavajuća za sve nas“, kazao je Prelević.

Igrač Fatmir Molabećirović se na posjednjoj utakmici sa ekipom Mladosti iz  Lješkopolja povrijedio, te tako neće igrati u narednom meču. Što se tiče ostalih igrača, u dobroj su kondiciji te će nakon Novogodišnjih praznika krenuti sa pripremama za drugi dio lige.

U prvom meču sa Ibrom, ekipa Otranta igrala je neriješeno, te Prelević vjeruje da će se ipak na domaćem terenu njegovi izabranici pokazati u boljem izdanju. Nakon ovog meča, očekuje ih učešće na turniru u Albaniji, te će već od od iduće sedmice polako odlažu kopačke do početka zimskih priprema, koje će krenuti nakon Novogodišnjih praznika.

U dosadašnjem dijelu prvenstva, ekipa Otranta ostvarila je po šest pobjeda i poraza i pet neriješenih utakmica i trenutno dijeli šestu poziciju sa ekipom Jezera, sa ostvarenih 24 boda. Utakmica sa Ibrom zakazana je za nedjelju na stadionu na Velikoj plaži od 13 časova.

  • 1

    Radio