SPORT Više

Preko 200 djece učestvovalo na turniru „Trofej Miljana Miljanića“

Prej tvteuta09:03 4 Jul 2019

Osmu godinu  za redom turnir „Trofej Miljana Miljanića“ održao se od 26. – 30. juna na terenima FC  „Caušević“. Organizator turnira, Milorad- Mišo Caušević je nakon uspješno održanog turnira kazao da je  i ove godine turnir bio mjesto gdje je sport nadvladao sve razlike i  odakle je poslata najljepša sportska poruka. 

 „Stavljena je  tačka na još jedno u nizu druženja koja samo sport može da priušti , i zato organizatori osmog „Trofeja Miljana Miljanića“ duguju veliku zahvalnost djeci ,trenerima i roditeljima koji sve ove godine gaje i njeguju ovu manifestaciju i sa koje nose lijepe utiske. Na terenima  Fudbalskog centra „Caušević“ djecu su  vodili  treneri svih vjera i nacija, i zato kao i prethodne generacije, svi smo isti i uz njegovo veličanstvo SPORT „, poručio je Caušević. 
Posljednjeg  dana turnira dodijeljeno je 215 medalja i isto toliko diploma , kao i pehari za najbolje u svim kategorijama. Organizatori su već sada najavili organizovanje turnira za narednu godinu, te očekuju još brojniji turnir. 

  • 1

    Radio