Ekonomi Më shumë

Prej sot qytetarët mund të zgjedhin tarifën e energjisë elektrike

Prej tvteuta09:56, 1 Qershor 2019

Prej ditës së sotme qytetarët e Malit të Zi kanë mundësi të zgjedhin njërë prej modeleve të tarifimit të energjisë eletrike, të cilët ofrohen nga Elektroekonomia e Malit të Zi, e cila për këtë ka monopolin në treg. Qytetarëve u ofrohen modeli themelor, ai i kaltër, i kuq dhe modeli i gjelbër. Në se qytarët nuk zgjedhin asnjërin prej modeleve, shpenzimi do tu llogaritet sipas modelit themelor. Në faqen zyrtare të Elektroekonomisë së Malit të Zi, ekziston kalkulatori me të cilin qytetarët mund të llogarisin se cili nga modelet u përshtatet më së shumti.

  • 1

    Radio