Sociale Më shumë

PREJ SOT NUK NEVOJITET VERRTETIMI I LIBREZAVE

Prej tvteuta17:26, 1 Prill 2019

 Ne Mal te Zi nga dita e sotme personat e siguruar, nuk kane nevoje te bejne verrtetimin e librezave te shendetesise, sepse Fondi per sigurimin shendetesore, ne baze te te dhenave te Drejtorise tatimore dhe Ministrise se puneve te brendshme, do te beje automatikisht verrtetimin dhe validitetin e tyre. Drejtori I Fondit Sead Cirgiq tha se me heqjen e verrtetimeve te librezave, qytetareve do tu lehtesohet dhe shpejtohet sherbimi shendetesore, dhe prej sot personat e siguruar nuk kane nevoje te vine ne sportelet e Fondit.

  • 1

    Radio