Ekonomi Më shumë

Prej mesnatës benzina është tre cent më e shtrenjtë dhe nafta një cent

Prej tvteuta13:39, 28 Gusht 2023

Në Mal të Zi nga mesnata do të shtrenjtohen të gjitha llojet e karburanteve, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale, MKI.

BMB 98 – 1,69 euro/l (+0,03),
BMB 95 -1,65 euro/l (+0,03),
Naftë – 1,53 euro/l (+0,02),
Eurodizel -1,55 eur/l (+0,01).

Në përputhje me përcaktimet e Rregullores për mënyrën dhe nivelin e elementeve mbi bazën e të cilave formohen çmimet maksimale të derivateve të naftës , do të bëhet përllogaritja e radhës. më 11 shtator.
Çdo çmim i ndryshuar i derivateve të naftës do të jetë i vlefshëm nga data 12 shtator 2023. vjet.

  • 1

    Radio