Ekonomi Më shumë

Prej 1 janarit cigaret 50 cent më shtrenjtë

Prej tvteuta09:49, 14 Dhjetor 2017

Për shkak të rritjes së akcizës në prodhimet e duhanit dhe Tatimit mbi Vlerën e Shtuar, prej 1 janarit të vitit 2018, cigaret pritet të shtrenjtohen për të paktën 50 cent për kuti, tregojnë llogarit e Agjensisë për duhan.

Nëse të gjithë importuesit i rrisin çmimet sipas parashikimit, atëherë markat më të njohura si marlboro do të kushtojnë 3, 70 euro, parlament, 4 euro, kurse më të lirat do të ishin diva dhe drina me 2,40 euro për paketë.

  • 1

    Radio