TURIZAM Više

Predstavnici TO Ulcinj na Sajmu turizma u Kragujevcu

Prej tvteuta15:02 24 Novembar 2023

Dana 23. novembra 2023. godine zvanično je otvoren 14. Međunarodni sajam turizma koji se održava u Kragujevcu i traje do 25.novembra 2023.godine.

Organizatori manifestacije su Gradska turistička organizacija Kragujevac, a pokrovitelji Ministarstvo turizma i omladine i Grad Kragujevac.

Ovogodišnji Sajam zvanično je otvorio Nemanja Radović, pomoćnik ministra u Ministarstvu turizma i omladine , a prisutne zvanice pozdravili su i oraganizatori Sajma.

Na sajmu se predstavlja više od 100 izlagača a turističku ponudu na sajmu predstavljaju lokalne Turističke organizacije Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, i Mađarske, banjska lečilišta, turističke agencije i turoperatori.

Do kraja sajma pored distribuiranja propagandnog materijala i direktne komunikacije sa posjetiocima,  očekujemo ostvarenje značajnih kontakata sa turističkim radnicima, i davanje brojnih intervjua i izjava za TV i radijske kuće kako bismo upotpunili kvalitet promotivnog nastupa.

Takođe, ovaj sajam je prilika za promovisanje novogodišnjih i božićnih aktivnosti koje će TO Ulcinj u saradnji sa Opštinom organizovati od 21.decembra do 07.januar.

Na ovom sajmu pored TO Ulcinj, nastupaju i kolege iz drugih lokalnih turističkih organizacija Crne Gore a organizator sajma je LTO Herceg Novi.

PR Služba TO Ulcinj

 

  • 1

    Radio