AKTUELNO Više

Predsjednik Nrekić sa saradnicima obišao karantin u hotelu Karisma

Prej tvteuta16:51 26 Mart 2020

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić u pratnji potpredsjednika Astrit Hoxhe i predsjednika Skupštine Dr. Ilir Çapuni, je obišao danas Hotel Karsimu na Velikoj plaži koji je namenjen za smeštaj naših državljana koji dolaze van granica naše zemlje i dje će moći da provedu propisani karantinski period.

Predsjednik Nrekić je nakon obilaska karantina u hotelu Karisma, istakao da je Nacionalni koordinacioni tim Crne Gore u saradnji sa Vojskom Crne Gore i vlasnicima Hotela Karsima učinili velike napore da u veoma kratkom roku ovo odmaralište prilagodi potrebama trenutne krize i potrebama borbe protiv korona virusa.

Nrekić je naglasio da su trenutno u karantinu smješteni 111 crnogorskih državljana, koji su u našu zemlju doputovali iz raznih država i dje će moći da provedu odredjen karantinski period i vrijeme za koje će se voditi računa o njihovom stanju, provjeriti da li su na bilo koji način zaraženi i pružiti im i prvu medicinsku pomoć.

Upravnik navedene karantine Miroslav Jokić je informisao predsjednika Nrekić o broju osoba koje trenutno borave u karantinu, naglasio dobre uslove koje posjeduje navedeni hotel i da Objekat „Karisma“ u Ulcinju ispunjava sve standarde koje propisuje Pravilnik i Svjetska zdravstvena organizacija za objekte karantinskog tipa.

  • 1

    Radio