AKTUELNO Više

Predsjednik Cungu obećao finansijsku pomoć FK Otrant-Olympic

Prej tvteuta20:41 12 Jul 2016

 

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sa njegovim saradnicima se danas sastao sa predstavnicima FK Otrant-Olympic.

Predsjednik Cungu je kazao da je Ulcinju neophodan FK Otrant-Olympic, ali i da je klubu neophodna saradnja sa institucijama u cilju finansiranja šta će i Opština Ulcinj preuzeti kao obavezu da pomogne u održavanju sportskog kluba koji je u službi mladih ulcinjana. Menadžer FK Otrant-Olympic  Skender Rexha je upoznao predsjednika o postignutim rezultatima kluba, koji je već obezbjedio svoje mjesto u drugoj Crnogorskoj futbalskoj ligi, i o ciljevima kluba za budući vremenski period.

Odlučeno je da se u narednom periodu na žiro račun FK Otrant-Olympic uplati suma od 10 hiljada eura, koje će se iskoristitu u svrhu osposobljavanja terena za potrebe kluba i adekvatnu pripremu kluba za učešće u 2. ligi. Uvjereni da ova suma neće biti dovoljna da se izađe u susret svim potrebama, dogovoreno je da će i osim navedenog, i u budućem vremenskom periodu Opština finansijski pomogne klubu.

Predsjednik je insistirao da se uradi neophodna priprema u cilju prenosa prava nad klubom kako bi Opština Ulcinj imala veće mogućnosti da pomogne u narednom periodu, osim navedenog, predsjednik je naglasio da će početi pripreme za obezbjeđivanje uslova za izgradnju sportskog kompleksa po međunarodnim standardima koji će biti u službi FK Otrant-Olympic.

Predsjednik u saradnji sa njegovim timom je naglasio da će u budućem vremenskom periodu uložiti potrebne napore da sport u našem gradu uzdigne na napredniji nivo.

  • 1

    Radio