Sociale Më shumë

PRANVERA SULIQ-PLANET STRATEGJIKE TË VEPRIMIT, E DREJTË LIGJORE PËR ÇDO KOMUNË

Prej tvteuta14:25, 9 Prill 2019

Plani Strategjik i veprimit për barazi gjinore, për të rinj dhe sport si dhe Plani Strategjik i veprimit për romë  janë planet strategjike të veprimit  të cilat shumë shpejt do të gjenden në shqyrtimin publik ku do të jepen vërejtejt dhe sygjerimet për të kaluar në fazën e aprovimit në Kuvend.

Pranvera Suliq sekretarja për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore tha per TV Teuta se për disa plane strategjike nga dita e sotme është hapur edhe thirrja publike për anëtarët e grupit punues ku të drejtë pjesmarrjeje kanë Institucionet Lokale, shteterore dhe OJQ që janë ngusht të lidhur me fushën e veprimit.

Të gjitha këto plane do të publikohen në sajtin e Komunës së Ulqinit.

  • 1

    Radio