AKTUELNO Više

Pozivamo goste da dođu ranije na koncert

Prej tvteuta10:21 3 Jul 2021

 

Svega nekoliko sati dijeli nas od najvećeg muzičkog događaja ovog ljeta, na Miami plaži u Ulcinju. Jala brat, Buba Corelli, Hurricane, Inas, Đani, Dj Shone, spremni su da se popnu na binu i publici prirede veče za pamćenje. Očekuje vas i nezaboravna ,,La Casa De Papel” žurka kao i brojna druga muzička i scenska iznenađenja počev od 16 h..

Zbog ogromnog interesovanja, Balkan dance organizacija, poziva posjetioce da dođu ranije na koncert, kako se nebi stvarale gužve i u saobraćaju, s obzirom na to da je obezbijeđen prevoz iz svih crnogorskig gradova, ali i na samom ulazu na koncert. Poseban apel onima koji će ulaznice kupiti na mjestu održavanja koncerta, da takođe dođu ranije, da se na vrijeme i bez problema smjeste.

Molimo sve vas koji ste vakcinisani ili imate negativan test, da potvrdu ponesete sa sobom. Podsjećamo da su obezbijeđeni pultovi za besplatno testiranje, na licu mjesta, par sati uoči koncerta, a na stolovima će biti postavljena dezinfekciona sredstva.Svi na koncert moraju ući sa maskom.

Spremite se za ljeto o kojem će se dugo pričati..Ovo je samo početak onog što smo pripremili za vas, a u narednim danima i drugi noviteti. Vaše je samo da spakujete dobro raspoloženje, ostalo prepustite nama .Vaš Balkan Dance .

  • 1

    Radio