SliderMN Više

Potpisan Aneks ugovora za izgradnju luksuznog hotela Jadran u Ulcinju

Prej tvteuta15:08 7 April 2023

Direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj i vlasnik kompanije „Rojal“ iz Prištine Arber Krjeziu potpisali su Aneks ugovora, kojim su stvorili svi uslovi za valorizaciju lokaliteta nekadašnjeg hotela „Jadran“ u Ulcinju i investiciju vrijednu više od 40 miliona eura.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari. Abazović je kazao da ćemo izgradnjom hotela Jadran dobiti najluksuzniji hotel na crnogorskom primorju.

“Investicija će biti vrijedna preko 40 miliona eura i biće preuzet jedan od najprepoznatljivijih svjetskih hotelskih brendova”, kazao je Abazović.

Kazao je i da će hotel imati pet zvjezdica i kojim će upravljati jedan od najvećih brendova u svijesti, čiji naziv nije htio da otkriva.

“Biće to jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu i biće otvorena nova radna mjesta” , kazao je Abazović. Potpisani aneks omogućava investitoru da uđe u pripremne radove za izgradnju hotela koji će sa, u svjetskim okvirima, prepoznatim brendom, biti jedan od najluksuznijih na crnogorskom primorju, najavljeno je iz Vlade.

  • 1

    Radio