POLITIKA Više

Policija pozvala pet zvaničnika opštine Ulcinj na informativne razgovore

Prej tvteuta13:18 18 Januar 2021

Gradonačelnik Ulcinja i još četiri opštinska zvaničnika pozvani su danas na informativne razgovore u Odeljenje  za bezbjednost u Ulcinju. Pored Nrekića, na saslusanje su pozvani I Sead Osmanović, sekretar Sekretarijata za finansije opštine Ulcinj i predsednik Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj, Mustafa Gorana, sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine; Saubih Mehmeti, šef službe zaštite i spašavanja I Milazim Mustafa, šef  Komunalne policije Ulcinj. Advokat Seada Osmanovića, Zoran Piperović, takođe se pojavio pred Odeljenjem bezbednosti u Ulcinju i rekao ekipi TV Teuta da će ići pred tužilaštvo.

U prostorijama OB Ulcinj bio je i advokat Gezim Haxhibeti, koji se zadrzao veoma kratko i nije se oglasio ciji je advokat.

Zvanicnici su osumnjičeni za krivična djela zloupotreba službenog položaja u vezi sa zapošljavanjem. Kvalifikacija krivičnog djela očekuje se od tužioca.

Potpredsjednici Opštine Ulcinj, Hadidze Gjoni i Astrit Hoxha, kao i poslanik Luidj Skrelja takođe su bili u Odjeljenje za  bezbednost da se raspitaju o situaciji, i u tom trenutku se nijesu se oglasili pred medijima.

  • 1

    Radio