Sociale Më shumë

Policia-Nga dita e hënë përforcim i aktiviteteve ndaj lypsarëve

Prej tvteuta10:29, 24 Maj 2019

Nga dita e hënë policia do të përforcojë aktivitetet  ndaj lypsarëve në Ulqin.Do të angazhojmë edhe Qendrën për Punë Sociale,sepse kohën e fundit jemi duke vërejtur fëtyra të reja të lypsarëve në rruga,tha Nikolla Tomoviq, zyrtar i policisë. Ai vlerësoi se duhet të punohet në aspektin e kamerave mbikqyerëse në rrugët më të frekuentuara  që do të ishin tejet të nevojshme edhe për shkak të sigurisë. Tomoviq shprehu shqetsimin për lejet që u japin lokaleve të natës,duke potencuar se çdo vit perseriten problemet me mosrespektimi i orarit të punës  dhe nivelit të muzikës.Vetëm gjatë këtij muaji, tha ai, kanë pasur mbi 20 thirrje kryesisht nga Rana dhe Buna për prishjen e rendit publik.

  • 1

    Radio