Kulturë Më shumë

POLICËT U DHURUAN LULE FEMRAVE NË KOMUNIKACION

Prej tvteuta08:27, 10 Mars 2019

Ne shumë vende të botës 8 Marsi festohet edhe në  Ulqin  që një kohë të gjatë. Gratë pranojnë dhurata nga më të ndryshmet, por duket se lulet janë zgjedhja e preferuar për shumicën. Policët e zyrës së Sigurisë në Ulqin  në mënyrë simbolike shënuan Ditën Ndërkombëtare të Gruas  8 Marsin, duke I dhuruar  lule  qytetarëve pjesëmarrësve në trafik.Ata ndanë rreth 300 karanfila .

Gjatë kësaj date zhvillohen aktivitete të ndryshme dhe femrat nuk e festojnë vetëm me familjen por edhe me shoqërinë.

  • 1

    Radio