Sociale Më shumë

POLICËT NGA SHQIPËRIA NË BREGDETIN MALAZIAS

Prej tvteuta10:40, 10 Qershor 2015

Drejtori i Drejtorisë së policies  pranë Ministrisë së punëve të brendshme  të Malit të Zi, Sllavko Stojanoviq dhe homologu i tij shqiptar, Haki Çako një ditë më pare në Shkodër kanë nënshkruar Protokoll bashkëpunimi të policies së dy vendeve gjatë sezonit turistik 2015. Krahas policëve nga Shqipëria, nga data 1 korrik e deri më 1 shtator për të punuar në Mal të Zi do të jenë edhe policiët nga Italia, Kroacia, Serbia dhe Maqedonia.

  • 1

    Radio