SliderMN Više

Počelo asfaltiranje Bulevara Teuta, uskoro radovi i na drugim dionicama

Prej tvteuta15:38 20 Decembar 2022

Nakon pripremnih radova, danas je zvanično počelo sa asfaltiranjem Bulevara Teuta na Velikoj plaži, dugo iščekivanih radova koji će, kako je najavljeno, biti završeni do kraja ove sedmice, a koje izvodi barsko preduzeće „Putevi“.  Sekretar za investicije Opštine Ulcinj Minir Karamanaga zadovoljan je kako teku radovi na bulevaru.

„Mi smo maksimalno zadovoljni, radovi teku planiranom dinamikom. Vjerujem da će se radovi završiti u naredna tri – četiri dana, prvo se asfaltira desna strana, a nakon toga lijeva. Danas se završava sa asfaltiranjem prvog sloja, nakon toga i sa drugim“, kazao je Karamanaga.

Povučeni lošim iskustvom od ranije,  građani su sumnjali u debljinu novog asfalta, međutim, Karamanaga tvrdi da će novi asfalt ispuniti sve kriterijume, te i da idu dva nova sloja. Nakon bulevara, radovi će se nastaviti  u ulici 28. decembra, dok bi bar prema najavama, do kraja godine moglo i da se krene sa asfaltiranjem ulice  od skretanja kod kafe bara „Posejdon“  (ulicom Edit Durham) ka Maloj plaži, koja je takođe u lošem stanju.

„Novi sloj imaće zadovoljavajući debljinu asfalta. Nakon bulevara, krenuće se sa asfaltiranjem ulice 28. decembar, iza Doma zdravlja, a prije Nove godine u planu je i asfaltiranje ulice od kafe bara „Posejdon“ do Male plaže, a vrijednost svih radova će dostići vrijednost od pola miliona eura“, kazao je Karamanaga.

Radove na pomenutim saobraćajnicama  nadgleda Agencija za izgradnju i razvoj Ulcinj.

  • 1

    Radio