Ekonomi Më shumë

Po përfundon faza e parë e projektit të Parkut publik në Anë të Malit

Prej tvteuta12:32, 20 Shkurt 2019

Po përfundon faza e parë e projektit të Parkut publik në Anë të Malit

Që nga tetori i vitit 2018 kanë filluar punimet në ndërtimin e Parkut Publik në Anë të Malit, donacion ky  i familjes Hajdari, e cila jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Që nga fillimi i punimeve e gjërë më tani është arritur që të realizohet një pjesë e mirë e punës së fazes së parë. Kordinatori i projektit Sabri Salaj, për Televizionin Teuta tha se në këtë fazë të parë punimet kanë shkuar me ritmin e parashikuar dhe parku ka filluar të marrë formë. Hapja parashihet që të bëhet në Ditën e Komunës së Ulqinit dhe do të jetë parku i parë i  këtij lloji në qytetin tonë. Plani për ndërtimin e këtij parku u punua nga studia V& B Design, kurse vlera e investimit është  rreth 212.000 euro.

  • 1

    Radio