Aktuale Më shumë

Plantazhet e Bimëve mjekuese

Prej tvteuta11:46, 19 Nëntor 2014

Prodhimi i bimëve mjekuese ka zgjuar interesimin e dukshëm të qytetarëve të interesuar në teritorin e komunës së Ulqinit, kjo u vërtetua në ligjiratën profesionale të mbajtur një ditë më parë  nga ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Kjo ministri për herë të parë sivjet ka inkuadruar përkrahjen buxhetore për ngritjen e plantazheve të bimëve mjekuese dhe se prodhuesit për subvencione mund të lajmrohen deri me 30 të këtij muaji.

  • 1

    Radio