Ekonomi Më shumë

Planifikohen 27 milionë euro investime në infrastrukturë

Prej tvteuta15:53, 7 Janar 2019

Sistemi i shpërndarjes së energjisë elektrike në Mal të Zi, e ka përfunduar me sukses vitin 2018, dhe për vitin aktual planifikon një sërë investimesh në përmirsimin e infrastrukturës energjetike të cilat kapin vlerën e 27 milionë eurove, kanë njoftuar nga kjo kompani. Vitin e kaluar ato e kanë mbyllur me bilanc  pozitiv prej 4.2 milionë euro, çka thonë ata është rezultat i angazhimit në procesin e rritjes së efikasitetit. Investimi kryesor do të jetë rreth lidhjes së sistemeve përçuese nëpërmjet kabllit nënujor me Italinë , për çka nevojiten përmirsime në infrastrukturën aktuale, thonë nga kjo kompani.

  • 1

    Radio