Sporti Më shumë

Ping-pongistët e KPP “Valdanos” shkëlqyen në kampionatin shtetëror

Prej tvteuta18:54, 17 Mars 2023

Klubi ping pongut “Valdanos” shënoi një arritje tjetër të jashtëzakonshme . Vajzat e këtij klubi fituan medalje të arta dhe trofe për here te dyte rradhazi.

Vlen të cekët se klubi i ping pong-ut  “Valdanos” nga qyteti ynë nuk pësuan asnjë humbje gjatë ndeshjes.

Mija Zhivanoviq, Katarina Franeta dhe Lara Franeta  fituan vendin, e parë në garat shtetërore në Mal të Zi që u mbajtën në Podgoricë.

Ato u shpallen kampione të Malit të Zi , ne kategorine e kadeteve, si dhe poashtu pëfaqësojnë reprezentacionin e Malit të Zi në ping pong.

Më shumë rreth kësaj , mundëni ta ndiqni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, sonte  në orën 20:30

  • 1

    Radio