Kulturë Më shumë

Përurohet vëllimi poetik “Zhdukja e heshtur”(video)

Prej tvteuta10:41, 28 Janar 2015

Të organizuar nga Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve ART CLUB, në praninë e një numri të konsiderueshëm dhe të përzgjedhur të publikut nga Ulqini, Kraja, Podgorica, Malësia, Shkodra, Prishtina edhe nga Turqia, në hotelin MEDITERAN  përuroi  vëllimi me poezi  të poetit Hajredin Kovaçi, të titulluar ZHDUKJA E HESHTUR, që është libri i katërt  me radhë i autorit. Mbi librin folën , poetja dhe studiuesja  nga Malsia Liridona Sinishtaj, studiuesi dhe shkrimtari Haxhi Shabani, sekretari i Art Club- it, Ismet Kallaba dhe autori.

  • 1

    Radio