Kulturë Më shumë

PËRUROHET GAZETA KOMUNA

Prej tvteuta13:09, 21 Mars 2015

Në Bibliotekën e qytetit  të Ulqinit, u bë  promovimi i revistës mbi vetëqeverisje lokale dhe ruajtjen e trashëgimisë së Malit të Zi e titulluar KOMUNA..

Në promovim folën zëvendës ministri i kulturës dhe drejtori i Drejtorisë për media në Mal të Zi, mr Zhelko Rutoviq, drejtori i Qendrës për kulturë në Ulqin, dr Nail Draga, kryeredaktori i Komunës, mr Amer Ramusoviq, kolumnistët dhe anëtarët e redaksisë Zhelko Miloviq, dr Gani Karamanaga, Mustafa Canka dhe Ismet Karamanaga, si dhe drejtoresha e Bibliotekës Ardita Rama.

  • 1

    Radio