Sociale Më shumë

Përurohet filmi dokumentar “Ndërmjet”

Prej tvteuta09:42, 30 Janar 2016

Mbrëmë në hotelin Mediteran, u bë përurimi i filmit dokumentar “Ndërmjet” i autorit Haxhi Shabani.

Ky film trajton temën fatkeqësisht gjithmonë aktuale te shqiptarët në Mal të Zi, shpërnguljen e përditshme drejt një jetese më të mirë.

Filmi, sic tha edhe vetë autori, ishte një proces i gjatë dhe u mundësua me ndihmën e njerëzve vendas të cilët kryen një punë të madhe në realizimin e këtij projekti. Në përurim ishin të pranishëm një numër i madh personalitetesh nga jeta kulturore e politike e Ulqinit, dashamirës të artit, si dhe shokë e miq të autorit.

  • 1

    Radio