Kulturë Më shumë

Përgatitjet për promovimin e librit ” Dasma e Ulqinit”

Prej tvteuta13:42, 29 Mars 2023

Me datën 30 mars në Qendrën për Kultur do të mbahet promovimi i librit “Dasma e Ulqinit” të autorit Jusuf Lika, e poashtu do të jetë e shoqeruar edhe me folklorin e Ulqinit për ta inprovizuar dasmen dhe traditat Ulqinake.

Të ftar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” ishin Jusuf Lika dhe Munib Abazi ku na folën mbi këtë organizim se si do te vijojë por u cek edhe tema e promovimit të këtij libri që bëhët në po të njëjten ditë.

  • 1

    Radio