Aktuale Më shumë

Përfundon edhe turneu i dytë ,, Azull Beach Resort Montenegro Tour “

Prej tvteuta13:51, 15 Maj 2022

Valentin Royer( FRA) eshte fituesi i turneut të dytë me radhe ,, Azull Beach Resort Montenegro Tour”.
Në finalen e zhvilluar Royer nga Franca ishte me i mire se tenisti nga Italia Samuel Vinsent Ruggeri me rezultatë 6:2, 6:2. Royer turneun e folloinsi bartësi i katërt dhe momentalisht gjindet në vendin 499 të Atp rang listës botërore.

Në ketegorin double fitues dolen cifti nga Italia Stefano Reitano / Alessio Zanotti.
Rikujtojme qe javen e kaluar Fitues i turneut ishte Hamad Medjedovic nga Serbija.

Turneu i radhes fillone te marten nga ora 10:00..
Klubi i tenisit Bellevue, Ulqin.

  • 1

    Radio