Sporti Më shumë

Përfundoi turneu në volejboll

Prej tvteuta14:35, 21 Mars 2017

 Për gjatë dy ditëve në gjimanzin publik “Vëllazërim bashkim” është organizuar turneu për vajza dhe djem në volejboll. Ne këtë turne moren pjesë ekipet e profesoreve të edukatës fizike të kësaj shkolle. Profesori i edukatës fizike Kadri Sinani për Televizionin Teuta u shpreh i kenaqur me mbarvajtjen e turneut, duke e vlerësuar turneun e sivjetshem si më të suksesshmin dhe më mirë të organizuar.

Fitues nga ekipi i vajzave doli ai i profesor Rrok Lulgjuraj , ndërsa nga ekipi i djemve fitues doli ai i profesor  Drago Vukçeviq.  Organizimi i aktivitetve sportive eshte me se i nevojshem, në mënyrë që edhe nxënësit dhe mësimdhënësit se bashku të krijojnë një frymë më të mirë bashkëpunimi.

 

  • 1

    Radio