Sociale Më shumë

PËRFUNDOI FESTIVALI

Prej tvteuta10:13, 30 Qershor 2015

Në plazhin “D’Olcinium”, në Plazhin e madh, përfundoi Southern Soul Festivali, i treti me radhë, një nga manifestimet më të njohura muzikore në këtë pjesë të Europës.

Rreth nëntë mijë vizitorë kishin mundësi që në katër ditët që kaluan të shijojnë muzikë e më shumë se 40 soul, jazz, funk, hip-hop, disco dhe house artistë nga të gjithë meridianët të cilët ndërroheshin në tre bina.

Sidoqoftë, festivali i sivjetmë i arsyetoi pritshmëritë duke e vendosur Ulqinin në hartën e qyteteve botërore ku mbahen manifestimet e mëdha muzikore.

  • 1

    Radio