Ekonomi Më shumë

Për shkak të ndërtimit pa leje: Rrënohen shtëpizat e shtetasve të Kosovës

Prej tvteuta15:13, 7 Tetor 2019

Me urdhër rë Ministrisë së turizimit dhe zhvillimit të qëndrueshëm, sot janë rrënuar pushimoret e ndërtuara , siç thonë nga kjo ministri, në mënyrë ilegale në malin Shtedim afër Rozhajes. Rrënimi i tyre u përcoll me masa të mëdha sigurie dhe kaloi pa incidente. Këto pushimore ishin të ndërtuaranga shtetasit e Kosovës, në zonën ku Qeveria e Malit të Zi planifikon ndërtimin e një qendre skijimi, vlera të cilës kap 16 milion euro.

  • 1

    Radio