Kulturë Më shumë

Për here të parë në Ulqin mbahet trajnimi “Programi i stimulimit për fëmijë”

Prej tvteuta16:14, 18 Dhjetor 2017

Për here të parë në Ulqin mbahet trajnimi “Programi i stimulimit për fëmijë”. Trajnimi organizohet nga Zyra per ofrimin e sherbimeve psikologjike “Visar Sadiku B.l”, organizohet per ngritje profesionale, nga Zyra e cila eshte e regjistruar dhe posedon leje per ushtrimin e veprimtarise, kurse kordinatore per Ulqin eshte psikologja klinike nga Ulqini, Liridona Bushati.

Pjesemarres ne trajnim mund te jene;
-studentet dhe psikologet e diplomuar.
-studentet e edukimit dhe edukatoret e diplomuar.
-studentet dhe te diplomuarit e logopedise.
-mesuesit.
-punëtorët social.
Si dhe te gjithe ata te cilet punojne ne stimulimin e femijeve.
Ky trajnim  eshte model  i intervenimit i cili eshte dizajnuar per:
-te gjithe femijet me zhvillim tipik si dhe ata me nevoja te veqanta,
-per femijet qe stimulohen per te arritur potencialin e tyre te plote,
-per trajtim efektiv dhe efikas ne matjen e rezultateve.
Ky program ofrohet per here te pare ne ULQIN, permes ketije trajnimi ju do te keni menyrat me te pershtatshme te dizajnimit te strategjise terapeutike, aktivitetet konkrete qe duhet ti ndermerrrni, si dhe mates per rezultatin nga terapia.
Pjesemarresit ne fund te trajnimit marrin certifikate per pjesemarrje.
Pagesa per trajnimin eshte 30 euro.

Trajnimi fillon ne ora 11:00 dhe perfundon ne ora 17:00 dhe do te mbahet në biblotekën e shkollës fillore “Marshall Tito”.
Konfirmimi per pjesemarrje eshte i obliguar, ate mund ta beni ne fb. ne inbox apo ne numrin e kontaktit ne;
049 457 807(viber).

  • 1

    Radio