Ekonomi Më shumë

Për 11 muaj janë mbledhur 856 milionë euro

Prej tvteuta16:15, 11 Dhjetor 2017

Të ardhurat nga tatimet për 11 muajt e këtij viti kanë qenë 856 milionë euro, 2,5% më shumë se plani, apo 4% më shumë se vitin e kaluar, njoftohet nga Drejtoria e Tatimeve. Rritjet më të mëdhaja janë regjistruar nga tatimi për sigurinë sociale, ku ka pasur rritje prej 8% dhe Tatimi mbi Vlerën e Shtuar me rritje prej 2.2%.Nga Drejtoria e Tatimeve shprehin besimin se deri në fund të vitit do të arrijnë dhe tejkalojnë planin e parashikuar prej 944 milionë euro.

  • 1

    Radio