SliderMN Više

Penzionersko odmaralište u Ulcinju puno, 240 penzionera odmaraće besplatno

Prej tvteuta14:53 27 Mart 2023

U odmaralištu  penzionera u Ulcinju danas je sve vrvjelo od gostiju. Naime, Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Crne Gore obezbijedio je besplatan boravak za 580 penzionera koji primaju najniže penzije u Crnoj Gori, i one koji imaju srazmjerne penzije čiji ukupan iznos ne prelazi iznos najniže penzije od 259,95 eura. Osim u hotelu u Ulcinju, penzioneri takođe mogu odmarati i u hotelu “Gorske oči” na Žabljaku.

U Ulcinju je u okviru prve ture penzionera koji će boraviti narednih nekoliko dana u odmaralištu pod zidinama Starog grada stiglo 120 penzionera, dok će ih isto toliko doći i u narednoj turi.

“Ova akcija je bila uspješna i bio je veliki broj prijava,a ujedno smo pružili  mogućnost za penzionere koji do sada nijesu boravili u ovom hotelu da ih uputimo na besplatan boravak”, kazala je predsjednica Komisije za odmor i rekreaciju penzionera Ivana Bulatović.

U sklopu odmarališta u Ulcinju crnogorskim penzionerima koji se odluče na boravak u ovom hotelu mogu uživati u novo izgrađenom hotelskom objektu, koji pored novih smještajnih jedinica  nudi brojne spa i wellness usluge, fizioterapiju, terapeutske usluge, kao i redovne posjete ljekara iz Doma zdravlja Ulcinj.

  • 1

    Radio