Aktuale Më shumë

Pejoviq: Deri në vitin 2017 hapen të gjithë kapitujt me BE-në

Prej tvteuta09:59, 4 Prill 2016

Kryenegociatori i Malit të Zi për integrimet europiane Aleksandër Pejoviq, ka deklaruar se deri në vitin 2017 mund të hapen të gjithë kapitujt për antarsim në Bashkimin Europian.

Pejoviq tha se me dinamikën e duhur të reformave, Mali i Zi ka arritur të plotësojë pritshmëritë e deritanishme. “Prej fillimit reformat pë kryhen në bazë të prioriteteve dhe planeve të partneritetit me Bashkimin Europian, prandaj edhe ecuria drejt integrimit po shkon pa pengesa”, tha në mes tjerash Pejoviq.

  • 1

    Radio