Politikë Më shumë

PDS Tivar: Opozita po pengon ivestimet kapitale

Prej tvteuta16:13, 13 Shkurt 2019

Në mbledhjen e Këshillit Komunal të PDS-së në Tivar, është vlerësuar se investimi kapital i ndërtimit të çerdhes për të cilin ditët e fundit po organzohen protesta, është në interes të qytetarëve dhe se opozita dhe disa media kanë për qëllim pengimin e këtij investimi. Ato në mbledhje i kanë dhënë përkrahje pa rezervë kryetarit aktual Dushan Raiçeviq dhe pushtetit lokal. Ndërtimi i çerdhes në Tivar ka ngjallur protesta të një numri të qytetarëve, të cilët nuk pajtohen me vendin e zgjedhur, i cili sipas tyre do të shkatërrojë të vetmen zonë të gjelbër në qytet.

 

  • 1

    Radio