Politikë Më shumë

PDS mbledh aleatët. Përkushtim ndaj mbrojtjes së Malit të Zi

Prej tvteuta10:28, 3 Shtator 2020

 Partia Demokratike e Socialistëve ka mbledhur dje në Podgoricë në një takim përfaqësuesit e subjekteve politike që tradicionalisht kanë bashkëpunuar me të në këto dekadat e fundit. Sipas mediave, në takim është diskutuar lidhur me bashkëpunimin në kuadër të lidhjes për një Mal të Zi evropian, qytetar dhe antifashist.Përveç përfaqësuesve të PDS dhe Socialdemokratëve, në takim ishin prezent edhe ata të partive të pakicave, por jo edhe të Partisë Socialdemokrate. Në takim është dakorduar që dera mbetet e hapur edhe për subjekte të tjera që kanë qëllime të njëjta politike.

  • 1

    Radio