Politikë Më shumë

PDS-KK Ulqin zgjedh udhëheqësinë e re

Prej tvteuta08:50, 2 Korrik 2019

Në konferencën e tetë Zgjedhore të Partisë Demokratike të Socialistëve, Këshilli Komunal në Ulqin, e mbajtur në hotelin “Long Beach” në Ulqin, ku është zgjedhur udhëheqësia e re. Kryetari Loro Nrekiq në fjalimin e tij ka thënë se kjo parti edhe në të ardhmen do të veprojë për siguri, tolerance, zhvillim dhe mirëqenje për të gjithë qytetarët e Ulqinit, duke ju falenderuar edhe partnerëve të koalicionit local, me të cilët edhe në të ardhmen do të krijojnë paqen dhe stabilitetin në Ulqin. Në Konfrencën zgjedhore kanë marrë pjesë 141 delegat, mysafirë, media si dhe lider dhe përfaqësues të subjekteve të ndryshme politike.

  • 1

    Radio