Politikë Më shumë

PDS e Ulqinit i jep Gjukanoviq përkrahje maksimale

Prej tvteuta09:35, 29 Shtator 2019

Këshilli Komunale i Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin, i ka dhënë pëkrahje maksimale kryetarit aktual Millo Gjukanoviq për të vazhduar kryesimin e partisë. Përkrahje ka fituar edhe kryeministri Dushko Markoviq për zevendës të kryetarit. Në ditët e fundit përcaktimin e tyre për Gjukanoviq dhe Markoviq e kanë dhënë edhe këshillat komunal të qyteteve të tjera, të cilët i kanë përkrahur maksimalisht liderët aktual të partisë.

  • 1

    Radio