Sociale Më shumë

Pazhin: Qeveria do të mbështesë vetërregullimin e mediave

Prej tvteuta15:39, 21 Shkurt 2018

Mediat në Mal të Zi të cilat do të anojnë drejt vetërregullimit të qëndrueshëm ekonomik, do të kenë përkrahjen e Qeverisë, pa ndërhyrë në pavarsinë e tyre, tha ministri i drejtësisë Zoran Pazhin.

Ai shtoi se liria e të shprehurit është baza e të gjitha lirive të tjera shoqërore dhe se për këtë duhet edhe një kornizë e mirë ligjore. Sa i përket kufizimit të lirisë së shtypit, Pazhin tha se ajo duhet të jetë në kontekst të mbrojtjes së sigurisë kombëtare , rendit , qetësisë, shëndetit , moralit dhe autoritetit të institucioneve gjygjësore.

  • 1

    Radio