Aktuale Më shumë

Paviçeviq: Abazovic do zgjedhje që zgjasin cirkun që ai drejton

Prej tvteuta16:09, 16 Shtator 2023

Në përpjekje për të zgjatur cirkun dhe vjedhjet që ai menaxhon për të paktën edhe një muaj, Dritan Abazoviç zbuloi sot se çfarë dëshiron në të vërtetë nga qershori – dhe këto janë një tjetër zgjedhje parlamentare, tha anëtari i Bordit Ekzekutiv të Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS). ) Aleksandar Paviqeviq.
Kjo është e pritshme, mendon ai, sepse, përpos që me çdo kusht do të dëshironte të ishte edhe pak më gjatë në pushtet, Abazoviq e di se çfarë e pret atë dhe bashkëpunëtorët e tij pas kësaj, nëse, thotë ai, “autoritetet bëjnë punën e tyre”.
“Pa shikuar mbrapa gjithçka që mbetet pas ushtrimit të pushtetit të tij karikaturë, ne besojmë se – meqenëse ai tashmë po shpall zgjedhje të jashtëzakonshme – Abazovic po planifikon një paraqitje të pavarur të URË-s në to. Asnjë kamuflim në kuadër të koalicioneve të formuara me ngut, asnjë fshehje”, ka thënë Paviçeviq.
Sepse, thotë ai, kjo do të ishte “gjëja më e drejtë”.
“Qytetarët le t’i japin një vlerësim përfundimtar në zgjedhje për punën e tyre dhe në çfarë i kanë kthyer institucionet dhe shtetin, duke i dërguar thellë poshtë pragut të zgjedhjeve, në të kaluarën politike të cilës i takojnë”, përfundoi Paviçeviq.

  • 1

    Radio